Espresso Cups Slate Grey 2-pack – BAREBONES

225 kr

120ml

I lager

Beskrivning

Emaljerade espressokoppar från Barbones. Perfekta lilla koppen för alla dina mest älskade drycker. Riktigt snygg kombo med en matt, småfläckig yta med kopparfärgad kant. Skön att dricka ur dessutom!

Modell: Enamel Espresso Cups
Volym: 120ml
Material: Emaljerad metall
Mått: 5×6,5 cm
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.