Extrabatteri Li-Ion 18650 – BAREBONES

250 kr

PASSAR DE FLESTA BAREBONES LIGHTS

I lager

Artikelnr: LIV-903 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Extrabatteri 18650 Li-Ion & ersättningsbatteri för Barebones Edison Light, Miner’s Light, Vintage Flashlight samt Beacon Hanging Light.

Barebones tillhandahåller givetvis även ersättningsbatterier till deras stora lykta Railroad. Det extrabatteriet finner du här.

Detta är ett mycket bra batteri som klarar sådär en 1000st cykler. Men även om kvaliteten är på topp lever de inte för evigt. Med tiden försämras kapaciteten. Då är det ju sympatiskt av Barebones att designa sina produkter så du enkelt kan byta ut batteriet eller bara köpa några extra resan från början.

Kapacitet: 2200mAh
Modell: Replacement Battery 18650 Li-ion
Art nr: LIV-903
Vikt: 45 gram

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.