Sekatör & Fodral – BAREBONES

650 kr

ROBUST & SMÄCKER

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: GDN-050 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Barebones vintage-japan-inspirerade sekatör levereras med en exklusiv slida som går att fästa över bältet eller byxkanten. Sekatören är tillverkad av slittåligt stål med detaljer i kopparton. En enkel design som inte har den sjukt störande låsfunktionen som så många andra sekatörer – ni vet den som alltid förr eller senare går sönder hur mycket du än har betalt för bra kvalitet. Här är allt bara rakt på enkelt & smart.

+ Bältesclip
+ Rejält skyddsfodral i polyester
+ Snygg & skön

Modell: Pruner & sheath
Längd: 29cm
Vikt: 270gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.