Beacon Rechargeable Light Teal – BAREBONES

875 kr

UPPLADDNINGSBAR

Slut i lager

Artikelnr: LIV-236 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Beacon från Barebones är nog den LED-lykta som passar allra bäst in i min campingutrustning just nu. Utan tvekan den trevligaste kompanjonen i tältet, bilen & bara i lägret hängandes från någon gren. 

Skälen att detta är en så jäkla bra lykta är många och gör sig bäst som en hederlig gammal lista.

+ Uppladdningsbart inbyggt batteri på 2200mAh
+ Riktigt snygg design
+ Det otroligt varma skenet som påminner om äkta lågor (3000Kelvin)
+ Vattentät design IPX4
+ Upp till 200 timmars lystid
+ 220 Lumen maxstyrka
+ Den inbyggda laddsladden under skärmen
+ Karbinhaken

Modell: Beacon Hanging Lantern Light
Färg: Teal
Uppladdningstid 4-5hr
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: 1st inbyggd 1st lite längre medföljer

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.