Hej! Här kan du läsa lite mer om mina sjyssta köpvillkor - lika najsa som mina produkter såklart!

  • 14 dagar öppet köp. (7 dagar öppet köp i vår fysiska butik GÄLLER EJ UTFÖRSÄLJNINGAR & OUTLET)
  • 30 dagar bytesrätt. (14 dagar bytesrätt i vår fysiska butik)
  • Fri frakt & fria byten inom Sverige när man handlar för över 500:- för det mesta. Fri frakt ganska ofta. (ej fri retur).
  • Vi följer distanshandelslagen.
  • För REA-varor via nätbutiken gäller samma villkor som när du betalar fullt pris. (Det är faktiskt lag på det enligt Distanshandelslagen) REA-varor inhandlade i den fysiska butiken kan man alltid byta storlek, modell eller produkt alternativt få ett tillgodokvitto om man inte hittar något som passar. Så inget öppet-köp på nedsatta varor i den fysiska butiken men ändå ett sjysst & rättvist upplägg.

ORDER & LEVERANSBEKRÄFTELSER - Så fort du avslutat ditt köp i vår kassa skickas automatiskt en orderbekräftelse til den e-postadress du valt att använda i kassan. Denna är ett bevis på att vi mottagit din beställning. Men det är först då du mottager en leveransbekräftelse som vi har godkänt köpet & levererar dig varan/varorna. Vid eventuella problem kommer vi kontakta dig via e-post eller sms. Vi förbehåller oss rätten att makulera eller justera beställningar vid eventuella prisfel.

LEVERANSTIDER - Beräknad leveranstid är mellan 2-4 vardagar från köp. De flesta av våra kunder får sina paket inom loppet av 48hr. Beställningar som inkommer på morgonen & före lunch packas & skickas samma dag. Notera att ett fåtal produkter är beställningsvaror med något längre leveranstider.

EJ UTHÄMTADE PAKET debiteras med 300:-. Det är inte OK att ångra ett köp genom att strunta i att hämta ut det. Ångrar du dig så hämta ut paketet och använd retursedeln och vi debiterar endast 59:-. A+:) är inte sugen på att betala straffavgifter och extra dyra returtrakter för någon.

NYHETSBREV - Alla våra kunder blir automatiskt prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Vi skickar inte särskilt många varje år (11st år 2017) och varje nyhetsbrev innehåller en avregistreringsknapp. Du kan även avregistrera dig genom att kontakta vår kundtjänst.

REA - Vi får ofta frågan om öppet köp & bytesrätten gäller prissänkta varor från vår nät-REA. Självklart gäller samma regler för alla våra produkter oavsett det är REA eller ej.  Kunden har med andra ord 14 dagar på sig, från det att hen hämtat ut varan, att ångra sig & returnera hela eller delar av leveransen.

GDPR - Sedan Maj 2018 har vi en instiftat en integritetspolicy som du kan läsa mer om här.

Mvh / Adam Forslund