Railroad Rechargeable Lantern Slate Grey – BAREBONES

1 395 kr

UPPLADDNINGSBAR

Slut i lager

Artikelnr: LIV-282 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Alla moders LED-lykta är här! Barebones Railroad Lantern är en uppladdningsbar, rejäl & ytterst funktionell lanterna som trots sin gruv-romantiska uppsyn bjuder på det absolut senaste inom outdoor-belysning. 

Railroad lantern bjuder på ett mycket varmt sken som nästan känns som äkta varan – det vill säga ELD! Lyktan har 2st inbyggda li-on batterier på varenda 2200mAh styck. Så 4400mAh betyder mycket god lästid även om du vrider upp den til max.

+ 4400mAh
+ Riktigt snygg design
+ Det otroligt varma skenet som påminner om äkta lågor (3000Kelvin)
+ Vattentät design IPX4
+ Upp till 200 timmars lystid
+ 220 Lumen maxstyrka
+ Den inbyggda laddsladden under skärmen
+ Karbinhaken

Modell: Railroad Lantern
Färg: Slate Grey / Matt grå
Uppladdningstid 4-5hr
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: 1st inbyggd 1st lite längre medföljer

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.