Edison Light Stick – BAREBONES

1 095 kr

MÄSSING / KOPPAR / GLAS

I lager

Artikelnr: LIV-135 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Edison Light Stick från Barebones är utan diskussion den mest underbara ljuskällan vi någonsin tänt på. Dess otroligt mysiga & varma ljus, egensinniga design & äkta material gör Edison till en absolut favorit.

Rent funktionsmässigt är Edison Light Stick en kombinerad lykta & ficklampa som känns både 1800-tal & framtid samtidigt. Den laddas snabbt upp via USB-C-ingången dold bakom ett läderband som kramar lampans nedre del. ON/OFF-knappen är ingen napp utan du vrider på den välsvarvade kopparfoten och vips så kan du välja någon av LED-lyktans 4 styrkor eller den riktade ficklampans 2st olika styrkor. Det kraftfulla LI-ON-batteriet är enkelt att byta ut och vi säljer dessa separat här. Bra om man vill äga flera eller den dagen det är dags att byta till ett nytt färskt. Dröjer många år men bra att möjligheten finns där. Så detta är ingen slit & släng-produkt!

Batteriet räcker länge! Använder du den mysiga lyktan lyser den mellan 4.5hr upp till 40 hr. Använder du den klassiska ficklampan räcker den 7hr ändå upp till 70hr.

Skälen att detta är en så jäkla bra pryl är många och gör sig bäst som en hederlig gammal lista.

+ Uppladdningsbart inbyggt batteri på 2200mAh
+ Batteriet kan enkelt bytas ut efter några år
+ Riktigt snygg design
+ Vattentät design IPX4
+ Lång lystider
+ Den fiffiga laddporten

Modell: Edison Light Stick
Material: Koppar, mässing, läder & glas
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: 1st USB-C medföljer

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.