Hori Hori Kniv + Fodral – BAREBONES

650 kr

SLIPBAR

I lager

Artikelnr: GDN-079 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Det japanska multiverktyget för trädgården & vildskördning Hori Hori har fått sitt namn från ”att gräva”

Hori Hori-kniven är en kombination av spade, kniv, såg & måttstock. Hori Hori-knienv låter dig gräva, rensa ogräs, plantera, luckra, mäta djup & avstånd. Den sågtandade sidan av bladet funkar bra för att rensa bort kraftigare ogräs, dela perenner & skörda grönsaker.

Samtliga Barebones-verktyg är tillverkade av värmebehandlad rostfritt stål med ergonomiska handtag av finfin valnötsträ.

+ Rostfri
+ Ergonomisk design
+ Slipbar
+ Snygg

Modell: Hori Hori Classic + Sheath
Längd kniv: 30,5cm
Vikt kniv: 360gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.