T-shirt Unisex Peat Black – PINQPONQ

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL GOTS

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Svart t-shirt unisex från Pinqponq i 100% ekologisk bomull av absolut högsta kvalitet & så omsorgsfullt ihopsatt det bara går. Mjukheten & känslan i den kraftiga GOTS-certifierade 215 gr/m2 bomullsjerseyn (interlocked)  är som något vi aldrig tidigare upplevt. Passformen är modern & loose med undantag för halsöppningen som är mer klassisk med en lite fetare mudd än vanliga basplagg. Axlarna är något droppade för en mer relaxad stil.

Interlock är en stickteknik där två tyglager stickas ihop som en dubbel jersey, interlock ser lika ut på båda sidor och erbjuder en bra rörlighet & högre slitstyrka. Trots det lite högre priset får man väldigt mycket t-shirt för pengarna. Kvalitet lönar sig alltid i längden.

Att Pinqponq när de nu laserar sin första klädkollektion gör det med sån finess kommer inte som någon överraskning för oss som redan är bekanta med deras ryggsäckar & väskor. Men istället för att fokusera på återvunna syntetmaterial har man istället satsat på den allra finaste ekologiska bomullen & lagt all produktion inom Europa för att uppnå bästa hantverket & sjysstaste villkoren.

Modellen är 187cm lång och bär en M.

Material: 100% ekologisk bomull
Certifiering: GOTS
Färg: Peat Black / Svart
Modell: Unisex T-shirt
Varumärke: PINQPONQ
Tillverkningsland: Portugal