Blok Large Rooted Black – PINQPONQ

2 495 kr

100% R-PET

Slut i lager

Beskrivning

Blok Large Rooted Black från Pinqponq är en rejält rymlig (40/42L) multifunktionell ryggsäck som kan transformeras till en bärväska/resväska. Helt klart en riktigt grym väska för dig som reser mycket eller har för vana att bära runt på mycket prylar. 

Den absolut smartaste funktonen är att axelremmarna kan kopplas loss i nedkant och fort & enkelt vikas in bakom en stretchpanel. På så vis förvandlas din Blok-ryggsäck till en weekendresväska och du slipper massa remmar som hänger ut när du tex checkar in ditt bagage på en resa.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Blok flertalet specialfack och smarta lösningar för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Blok har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket är vadderat och har även det en egen ingång på sidan av väskan vilket gör din laptop väldigt enkel att ta upp & ner ur väskan. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera samt har ett avtagbart bröstspänne för den som vill eller inte vill använda det. På väskans sida finns en elastisk hållare för vattenflaskor & termosar.

Mått: 32x66x22 cm.
Vikt: 1240 g.
Volym: 40L.
Varumärke: Pinqponq
Modell: Blok Large.
Färg: Rooted Black / Svart.
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign® & Fair-Wear Foundation
Övrigt: Reflexpanel.