Blok Medium Construct Black – PINQPONQ

2 395 kr

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Construct är en lite mer påkostad version av den klassiska Blok Medium där Pinqponq adderat lite externa fack, en extra bonusväska som fästs på axelremmen samt de har valt en mattare textil. På det stora hela är det samma gamla hederliga Blok när det kommer till insidan. Alltså en perfekt ryggsäck för såväl resan som vardagen.

Kabinväska? Jodå! Blok Medium är anpassad för att vara godkänd som kabinbagage om det nu är så att du måste flyga nånstans – hehe! Blok M har sakta men säkert blivit Pinqponqs kanske viktigaste ryggsäck. Detta är väskan många av våra kunder rekommenderar till vänner just för de är så himla nöjda.

Medium size rymmer 30-32L vilket gör den lika lämpad att använda som resväska men tillräckligt liten och nätt för att bära runt på stan utan att känna sig som en backpacker.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Blok flertalet specialfack och smarta lösningar för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Blok har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket rymmer 15-tumsdatorer och är vadderat och har även det en egen ingång på sidan av väskan vilket gör din laptop väldigt enkel att ta upp & ner ur väskan. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. På väskans sida finns en elastisk hållare för vattenflaskor & termosar.

Mått: 32x56x22 cm.
Vikt: 1100 g.
Volym: 30/32L.
Modell: Blok Construct Medium
Färg: Black / Svart
Material: Återvunnen PET
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA
Art nr: PPC-BLX-001-70099