Bodås 2.0 – UNISEX – KAVAT

kr

kr

SKOVÅRDSPAKET PÅ KÖPET

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Bodås EP 2.0 (uppdaterad modell 2019 då denna version har samma vattentåligare sula som de tidigare höga kängorna ) är Kavats klassiska chelsea-känga och som jag längtat efter den! Bodås är den Kavat-modell jag själv använt mest, i detta nu när jag skriver denna texten har jag ett par gamla mörkbruna på mig.

Nätets bästa deal: Vi bjuder på skowax och skoborste av svinborst till ett värde av 160 kronor när du köper Kavatskor till fullpris! (Gäller ej REA)

Ovandelen på den här skon är tillverkat i exlusivt Eco Performance-läder, som är behandlade för att stå emot väta. Innerfodret och innersulan är tillverkat i naturgarvat läder, vilket alltid är en fröjd att stampa omkring i. Innersulan är även uttagbar vilket är ett stort plus.

Jag gillar verkligen resårbanden på sidorna, det är riktigt skönt att ha ett par skor man till sist kan i princip hoppa in i, och den väl uppbyggda sulan. Det är verkligen som vanligt med Kavat så att det nästan sulorna som är det härligaste. När andra utan skor i Kavat-klass glider omkring på höstlöv och is så går man själv stadigt som en fura höst efter höst, vinter efter vinter. Bodås är förstärkt både där bak vid hälen samt längst fram vid tårna, och precis som alla andra skor från Kavat helt fria från krom, PTFE, teflon andra och flourerande kolväten.

Storleksguide / Innermått
Strl 36 = 237mm
Strl 37 = 244mm
Strl 38 = 250mm
Strl 39 = 258mm
Strl 40 = 266mm
Strl 41 = 274mm
Strl 42 = 281mm
Strl 43 = 287mm
Strl 44 = 295mm
Strl 45 = 302mm
Strl 46 = 309mm

Färg: Mörkbrun
Ovandel: Eco Performance Läder
Foder: Naturgarvat läder
Innersula: Naturgarvat läder
Mellansula: Stötdämpande microfiber
Yttersula: Gummi (TPR)
Kromfri