Tall Brun Klassisk Sula – Herr – SKRÅMTRÄSK

4 495 kr

4 495 kr

TÄRNSJÖ VEG LÄDER

Beskrivning

Tall från Skråmträsk är en handsydd känga med snörning tillverkad av ett miljövänligt vegetabiliskt garvat läder fritt från krom och fullt av omtanke & hantverksglädje. Materialvalet innebär inte bara en renare slutprodukt utan dessa naturgarvade skinn andas dessutom överlägset mycket bättre än sina smutsiga & billigare konkurrenter.

OBS: Denna modell bygger på den ”gamla” klassiska sulan som vi sålt i alla år. Sulan har en något tunnare/lägre och är inte riktigt lika grovmönstrade och hög som den nya traktorsulan som lanserade under hösten 2020.

Vill du se damversionen av samma känga? Smalare läst & mindre storlekar.

Denna känga har en klassisk design som Skråmträsks skomakare tillverkat för hand i deras lilla anläggning i Västerbotten. Modellen passar bra för såväl vandring som vardagsliv. Tall består av ett tjockt men mjukt & komfortabelt skinn och insidan är ofodrad för bästa hållbarhet.

Tidigare har Skråmträsk kängor främst sålts diretk från deras skomakeri i Västerbotten. Sedan hösten 2018 är Adisgladis Skråmträsk första återförsäljare i Stockholm och det ska bli riktigt kul att bidra till att lyfta fram denna fantstiska rörelse för en bredare grupp kunder. Så kom gärna förbi vår butik och testa ditt första par Skråmträsk.

Med varje köp av ett par kängor från Skråmträsk så medföljer ett skovårdspaket inkluderande skoborste & Skråmträsk egentillverkade lädersmorning som vårdar skinnet & skyddar mot väta utan att förstöra andingsförmågan.

Ovandel i svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri.
Bindlädersula i vegetabiliskt garvat skinn.
Yttersula i gummi från Vibram med bra grepp på snö & is.
Skafthöjd 12,5cm
Färg: Brun

Storlek 41 – Längd: 26,9cm Ball/Vidd: 26cm
Storlek 42 – Längd: 27,6cm Ball/Vidd: 26,4cm
Storlek 43 – Längd: 28,2cm Ball/Vidd: 26,8cm
Storlek 44 – Längd: 28,9cm Ball/Vidd: 27,2cm
Storlek 45 – Längd: 29,5cm Ball/Vidd: 27,6cm
Storlek 46 – Längd: 30,2cm Ball/Vidd: 28cm