Ekologisk T-shirt Regular Fit Misted Yellow – KNOWLEDGE COTTON APPAREL

295 kr

295 kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Artikelnr: 1010113-1429 Kategorier: , , , , , , , , Etikett:

Beskrivning

Vår mest populära t-shirt är utan tvekan dessa ekologiska regular fit t-shirts från Knowledge Cotton Apparel. Tidlös passform, grym kvalitet & mycket prisvärd samt certifierad 100% ekologisk av GOTS Global Organic Textile Standard. T-shirten är en rundhalsad bomullst-shirt med lite lagom längd (inte så boxig) i en tjocklek som är precis perfekt. Denna ljusbeige färg med namnet Misted Yellow är en ny färg unik för sommaren 2024. En mjuk & varm gul som inte alls är så svårburen som vissa skarpa gula färger kan upplevas. 

Regular Fit Basic Tee är en hållbart producerad t-shirt som alltid kommer finnas i vårt sortiment. 3-4 ggr per år kommer nya färger. Passformen & kvaliteten är alltid densamma och har varit så i över 10 år. Så om du köper en t-shirts med flera års mellanrum kan du vara säker på att du får vad du förväntar dig – riktigt härligt med slowfashion när det funkar.

Passformen förändras inte nämnvärt efter tvätt eller över tiden. Bortsett från att den blir cirka 2cm kortare efter första tvätten. Perfekt då den är 2cm för lång som nyöppnad.

Material: 100% ekologisk bomull
Modell: Regular Fit Basic Tee
Färg: Misted Yellow
Tillverkare: KNOWEDGE COTTON APPAREL
Certifiering: GOTS
Vikt/Tjocklek: 150 gram
Vegan: PETA approved
Art nr: 1010113-1429
Tvättråd: 30 grader (men de klarar absolut lite varmare)