REA

Power Bank 10.000mAh Black – BAREBONES

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 795 kr.

10.000mAh / METALLSKAL

Slut i lager

Artikelnr: LIV-299 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Definitivt historiens snyggaste powerbank! Men låt inte den gammaldagsa apoteks-designen lura dig. Detta är ett kraftpaket med de allra senaste funktionerna. Vad säga om blixtsnabb uppladdning & tömning via USB-C, utöver den klassiska USB-porten samt en inbyggd LED-ficklampa. Kombinationen USB & USB-C garanterar att alla din äldre enheter samt allt du köper i framtiden kommer kunna dra nytta av detta batteripack.

Diggar även att Barebones monterat starka magneter på batteriets undersida så det kan stå stadigt på metallunderlag. Det smarta handtag gör det enkelt att hänga upp batteriet vilket ju är toppen när man driver olika sorters lampor osv. Batteriets in & utgångar har skyddande gummiskydd som hindrar damm & väta från att skada utgångarna.

Rejält skal i metall (rostfritt stål & aluminium) med gammal hammarlackad feeling. Grym kapacitet på 10.000mAh (36wH)). Lämpar sig till  alla Barebones egna produkter men givetvis också  övriga tillverkare & produkter. Ficklampan har en lysstyrka på 20-100Lm och ger ett varmt sken på 3000K.

Modell: Powerbank
Vikt: 273 gram
Kapacitet: 10.000mAh / 36Wh
Input: USC-C – sladd ingår
USB-A Output: 5.0V-2.4A 9V-2.0A MAX 12V-1.5 MAX
USB-C Output: 5.0V-3.0A 9V-2.0A MAX 12V-1.5 MAX
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: Ingår

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.