Termos Hammarlack Grön 0.75L – STANLEY

595 kr

18/8 ROSTFRITT STÅL

I lager

Beskrivning

Stanleys klassiska termos i 18/8 rostfritt stål och den ikoniska gröna hammarlacken i mellan-size. Detta är den mest populära storleken på termosar. Vi brukar alltid säga att ”om du bara ska äga en termos i ditt liv så är det denna”. Testvinnare upprepade ggr, tidlösa design & grymt bra kvalitet.

Storleken på denna ståltermos är precis LAGOM. Är man ett par på tur får båda en rejäl kopp hett kaffe samt en lika rejäl påtår. Är man en grupp om 4 pers får alla sig en ordentlig kopp. Större termosar blir ofta lite skrymmande och klumpiga.

Classic Legendary Bottle håller 0.75L  dryck varm i upp till 20 timmar. Kall dryck förblir kall i 24 timmar och med lite is i så klarar den hylla kylan i hela 4 dygn. En lättskött termos som är lätt att rengöra som dessutom tål maskindisk.

Volym: 750ml
Vikt: 560 gram
Diameter: 7.9cm
Höjd: 29cm
Material behållare: 18/8 rostfritt stål
Material kork: BPA-fri polypropenplast
Färg: Hammertone Green
Modell: Classic Legendary Bottle
Varumärke: STANLEY

Stanley uppfann & byggde den första termen helt i metall för väl över 100 år sedan. Innan Stanley revolutionerade termosen var de delvis tillverkade i glas och därför mycket sköra. Stanley tillverkar mat & dryckesbehållare som håller i flera generationer. De är välisolerade, täta & ikoniska på alla sätt och vis.