REA

V-10 B-Mesh Olive Multico Emeraude – Men´s – VEJA

1 200 kr 960 kr

1 200 kr 960 kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Nollställ

Beskrivning

V-10 B-Mesh Olive Multico Emeraude från VEJA är en herrsneaker i olika gröna toner som är rättvist producerad med fokus på hållbara material såsom vildgummi, ekologisk bomull & framförallt återvunnen polyester. Veja V-10 påminner en aning om tidiga 80-talets klassiska basketkängor i vitt skinn. Skillnaden är bara att de är betydligt lägre, lite skönare & hur många gånger som helst sjysstare mot människor & miljö. 

Det går endast åt 3st PET-flaskor för att skapa nog med B-mesh-material för att kunna tillverka 1 par V:10. B-mesh tillför skon en hel del trevliga funktioner dessutom då det ”andas” samt är vattenavstötande.

Detta är den modell Veja släppte för att fira 10 år som världens ledande sneakersmärke när det kommer till hållbarhet i form av ekologiska & återvunna material & en sjysst produktion. Som för övrigt sker i Brasilien. V-10:an börjar bli något av en klassiker här på A+:) och vi har som enda återförsäljare i Sverige sålt den från dag 1. Sjukt kul då vi trodde det skulle vara en limiterad grej som bara var inne för ett kort gästspel. Numera har vi 4-5st olika V-10 varje säsong.

Varumärke: VEJA
Vegan: NEJ
Modell: V-10
Färg: Olive Multico Emeraude
Material: Skinn, mocka, ekologisk bomull, återvunnen polyester, vildgummi, polyuretan.
Tillverkningsland: Brasilien