Divided Sweatshirt Stone Blue – ROTHOLZ

1 695 kr

1 695 kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Beskrivning

Rotholz Divided Stone Blue är en vår & sommarverison av deras kanske bästa plagg genom åren. En supersnygg half-zip med dragsko kring midjan. Stilig & relaxad på en och samma gång. Att den är ”divided” innebär att överdelen samt ärmarna har insidan vänd utåt vilket ger hela plagget mer liv & struktur. Stilen är inspirerad av dåtidens outdoorplagg fast med en modern & stilren tvist. 

Detta plagg är unisex & finns i 6st olika storlekar. Killen på bilderna är 187cm lång och bär en L. Tjejen på bilderna är 175cm lång och bär en XS. Vår erfarenhet är att Rotholz drar åt det lilla hållet storleksmässigt jämfört med andra herr-storlekar. & vice versa jämfört med damstorlekar från andra märken. Tyget är pre-washed så plaggets storlek bör inte påverkas storleksmässigt efter du tvättat det.

Denna sweatshirt är rättvist producerad inom EU. Precis som samtliga av Rotholz plagg är det produktion i hemmalandet Tyskland eller inom EU som gäller för hela slanten. Deras bomull är ekologiskt certifierad & i just detta fall är tom råvaran & tyget från Portugal.. Vilket på det stora hela gör detta plagg mer eller mindre perfekt i när det synas med vår hållbarhetsradar.

Modell: Divided Half Zip Sweatshirt.
Material: (325 g/m²) 100% ekologisk bomull från Portugal.
Detaljer: Dragkedja från YKK. Dragsko med elastiskt band.
Färg: Stone Blue / Hellblau / Ljusblå
Tillverkningsland: Portugal.
Varumärke: ROTHOLZ
Tvättråd: 30 grader
VEGAN: JA
Artikelnummer: s24-hz-sb