Flatpak Soap Bar Case – MATADOR

175 kr

TVÅLPÅSEN SOM ANDAS

I lager

Artikelnr: matfps1001b Kategorier: , , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Flatpak Soap Case från Matador är en unik förvaringspåse för hårdtvålar som samtidigt som den är vattentät faktiskt andas och på så vis låter tvålen torka ut så du slipper en svampig & till höften upplöst tvål. Svetsade delar & TSA-godkänd så den är tillåten att förvaras i ditt handbagage. Passar i princip alla olika standardtvålar.

Alla kan tillverka en vattentät påse för din tvål. Men Matadors design & kvalitet sopar banan med konkurrensen med sin smarta Dry-Through-teknologi som de utvecklat specifikt för denna produkt. Sen gillar man ju att storleken går att anpassa för både stora & små storlekar så att volymen hålls til sitt minimum.

Material: Cordura® nylon med Matador® Dry-Through™ coating
Tillverkare: MATADOR
Mått: 10.16 x 6.1  x 3.3cm fullt utvecklad
Vikt: 11gram

Renhet: BPA-fri, PVC-fri, matklassad
Modell: FlatPak Soap Bar Case
Färg: Charcoal

Vilka är Matador? Matador är ett amerikanskt företag som designar & utvecklar minimalistiska, snygga & riktigt praktiska produkter för oss på resande fot, för den aktiva camparen, preppern eller bara till vardagsscouten som alltid vill vara redo & bara nöjer sig med det bästa. Enklast möjliga design & så litet & lätt som möjligt. Matadors produkter gör att man ser fram emot sånt som annars kan vara lite jobbigt!