Theba Linen Jacket Jade- LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Theba från Langerchen är en kort lättviktsparka tillverkad av 95% lin som är både lätt, bekväm, vindtät, regnavvisande, vegansk & hållbart producerad. Det unika material har en beständig beläggning som ger linet dess unika förmåga. Ersätter med enkelhet sommarjackor, windbreakers & till viss del regnplagg – med stil & fokus på naturen dessutom!

Den för Langerchen unika konstruktionen som de kallar ”Coated Linen” har vi sålt i några säsonger. Modellen Theba må va ny men detta är ett väl beprövat koncept rent materialmässigt. Det ekologiska lintyget har en beläggning av PU som gör jackan vindtålig & vattenavstötande utan kännas alltför plastig.

Jade är en unik färg för våren/sommaren 2022. Den ljusgrönblå färgen matchar & lyfter sin omgivning. Den ljust kopparfärgade dragkedjan & matchande tryckknappar matchar perfekt.

Theba har en full-zip dragkedja från YKK samt 2st rejäla sidofickor samt 1st innerficka med dragkedja. Kragen är hög & skyddar precis som på outdoor-jackor. Ärmsluten går att stänga till ordentligt & i nedkant finns dragskor vilket ger jackan en riktigt snygg passform och skyddar vinden från att slinka in.

Modell: Theba
Färg: Jade 
Varumärke:
LANGERCHEN
Kvalitet: Coated Linen
Material skal:
 95% ekologisk lin
Material beläggning PU
Vegan: JA

Samtliga Langerchens jackor är producerade i deras egna GOTS-certifierade fabrik.