REA

Winton Linen Jacket Mint – LANGERCHEN

2 750 kr 1 995 kr

2 750 kr 1 995 kr

EKOLOGISK LIN

Artikelnr: j176li01-mint Kategorier: , , , , , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Winton från Langerchen är en bomberjacka tillverkad av 100% ekologisk lin som är både lätt, bekväm, vindtät, regnavvisande, vegansk & hållbart producerad. Det unika material har en beständig beläggning som ger linet dess unika funktionsförmåga. Ersätter med enkelhet sommarjackor, windbreakers & till viss del regnplagg – med stil & fokus på naturen dessutom!

Denna mintiga version av har vi specialbeställt i ett litet antal och färgen finns inte i deras vanliga kollektion. Därför finns det inte bra modellbilder på just denna produkt.

Den för Langerchen unika konstruktionen som de kallar ”Coated Linen” har vi sålt i några säsonger. Modellen Theba må va ny men detta är ett väl beprövat koncept rent materialmässigt. Det ekologiska lintyget har en beläggning av PU som gör jackan vindtålig & vattenavstötande utan kännas alltför plastig.

Winton har en full-zip dragkedja från YKK samt 2st rejäla sidofickor samt 1st innerficka med dragkedja. Jackan har även dragkedjor på sidan

Modell: Winton
Färg: Mint
Certifiering: OCS
Varumärke:
LANGERCHEN
Kvalitet: Coated Linen
Material skal:
 100% ekologisk lin
Material beläggning PU
Vegan: JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.