REA

Gilford Organic Linen Coat Hay – LANGERCHEN

2 995 kr 1 995 kr

2 995 kr 1 995 kr

EKOLOGISK LIN

Artikelnr: c071li01-hay Kategorier: , , , , , , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Gilford från Langerchen är en funktionell & snygg lättviktsparka tillverkad av 100% ekologisk lin som är både bekväm, vindtät, regnavvisande, vegansk & hållbart producerad. Det unika material har en beständig beläggning som ger linet dess unika funktionsförmåga. Ersätter med enkelhet sommarjackor, windbreakers & till viss del regnplagg – med stil & fokus på naturen dessutom!

Den för Langerchen unika konstruktionen som de kallar ”Coated Linen” har vi sålt i några säsonger. Modellen Gilford må va ny men detta är ett väl beprövat koncept rent materialmässigt. Det ekologiska lintyget har en beläggning av PU som gör jackan vindtålig & vattenavstötande utan kännas alltför plastig.

Hay är en unik färg för våren/sommaren 2024.

Gilford har en tvåvägs full-zip dragkedja från YKK samt 2st rejäla sidofickor samt 1st innerficka med dragkedja. Kragen är hög & skyddar precis som på outdoor-jackor. Ärmsluten går att stänga till ordentligt & i nedkant finns dragkedjor på varje sida som alltid är trevligt om man ska cykla, öka sin rörlighet eller bara ändra kappans form.

Modell: Gilford
Färg: Hay / Hö
Certifiering: OCS – Organic Cotton Standard
Varumärke:
LANGERCHEN
Kvalitet: Coated Linen
Material skal:
 100% ekologisk lin
Material beläggning PU
Vegan: JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.