Flip 24 – 6700mAh – GOAL ZERO

450 kr

6700 mAh.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: flip24 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Flip 24 Recharger från Goal Zero är ett batteripack i miniformat med en genial funktion som underlättar att hålla det fulladdat då det behövs som mest. Detta är batteriet vi rekommenderarför dig som i vardagen alltid laddar ur din mobil i förtid – för dig som står och studsar i hallen i väntan på att nödladda upp din tomma lur till åtminstone 10% innan du ger dig ut på stan.

Med sina 6700 mAh är Flip 24 en rejält kraftpaket. Kapaciteten motsvarar 3-4 st fulladdade smartphones och kan fuladda mindre surfplattor.

Men det vi gillar allra mest med detta batteripack är hur du går till väga när du laddar upp den. För grejen med såna här batterier är ju att man ofta glömmer ladda upp dem kontinuerligt. Det har Goal Zero löst genom att tillåta Flip 10 att sitta emellan din personliga laddsladd och vägguttaget. Så varje gång du laddar upp din telefon laddar du även upp ditt Flip 24 batteripack.

Batteriet av typ Li-on garanterar lång livslängd & massa uppladdningar. Men kom ihåg att batterier vill användas, inte ligga & skräpa, så se till att underhållsladda liggande batterier varje 2-3 månad för ökad livslängd.

Detaljer:
Kapacitet: 6700 mAh. 18,7Wh.
Vikt: 130 gram
Mått: 9.2 x 1.9 x 1.9 cm
CE-märkning: JA
Batterityp: Li-ion
USB-utgång: 1A