REA

Blok Medium Ash Pink – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 2 050 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Blok Medium Ash Pink är den distinkta väskan från Pinqponq i Blok-modellen, med sin ljusrosa färg. Denna nya medium-storlek är helt klart mer lämpad för att ha som allt-i-allo-väska när den stora versionen känns för maxad. Fortfarande väldigt rymlig och lämpad att resa med. 

Denna nya size rymmer 30L vilket gör den lika lämpad att använda som resväska men tillräckligt liten och nätt för att bära runt på stan utan att känna sig som en backpacker.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Blok flertalet specialfack och smarta lösningar för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Blok har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket rymmer 15-tumsdatorer och är vadderat och har även det en egen ingång på sidan av väskan vilket gör din laptop väldigt enkel att ta upp & ner ur väskan. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Blok Medium har även Pinqponqs signifikativa reflexpanel/material som gör dig mer synlig bakifrån & från sidan.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. På väskans sida finns en elastisk hållare för vattenflaskor & termosar.

Mått: 32x56x22 cm.
Vikt: 1100 g.
Volym: 30L.
Modell: Blok Medium
Färg: Ash Pink / Rosa
Material: Återvunnen PET
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA