Ekologisk T-Shirt Basic Tee Skyway Melange – KNOWLEDGE COTTON APPAREL

300 kr

300 kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Beskrivning

Vår mest populära t-shirt är utan tvekan dessa ekologiska regular fit t-shirts från Knowledge Cotton Apparel. Tidlös passform, grym kvalitet & mycket prisvärd samt certifierad 100% ekologisk av GOTS Global Organic Textile Standard. Alder är en rundhalsad bomullst-shirt med lite lagom längd (inte så boxig) i en tjocklek som är precis perfekt. Denna himmelsblåa färg med namnet Skyway Melange är en riktig somrig favorit med en melerad effekt som får den att upplevas lite mer soft i sin ton & uttryck.

Alder Basic Tee är en hållbart producerad t-shirt som alltid kommer finnas i vårt sortiment. 3-4 ggr per år kommer nya färger. Passformen & kvaliteten är alltid densamma och har varit så i över 10 år. Så om du köper en t-shirts med flera års mellanrum kan du vara säker på att du får vad du förväntar dig – riktigt härligt med slowfashion när det funkar.

Passformen förändras inte nämnvärt efter tvätt eller över tiden. Bortsett från att den blir cirka 2cm kortare efter första tvätten. Perfekt då den är 2cm för lång som nyöppnad.

Material: 100% ekologisk bomull
Modell: Alder Basic Tee
Färg: Sky Way Melange
Tillverkare: KNOWEDGE COTTON APPAREL
Certifiering: GOTS
Vikt/Tjocklek: 150 gram
Vegan: PETA approved
Tvättråd: 30 grader (men de klarar absolut lite varmare)