Kolstålspannor – Blue Carbon Steel Skillet – BAREBONES

kr

kr

KOLSTÅL / TRÄHANDTAG / METALLOOP

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: CKW-skillet Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Kolstålspannor med trähandtag samt en liten metallögla som underlättar om du vill kunna hänga upp din kolstålspanna i en krok.  Lätta stekpannor som du enkelt bränner in &som inom kort blir en solklar favorit.

Vad är skillnaden på blå & ”vanlig” kolstål. Blått kolstål är mer rostbeständigt än vanlig kolstål. Den blå effekten beror på att pannorna genomgått en glödgningsprocess. Glödgning är en värmebehandling för metaller och järnlegeringar, för att påverka dess hårdhet och duktilitet. Metallen värms upp till en förutbestämd temperatur för att därigenom erhålla specifika materialegenskaper.

Modell: Blue Carbon Steel Skillet
Färg: Blue/Black
Storlekar: Välj mellan 23cm & 30.5cm
Material: Kolstål
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.