Nomad 50 – GOAL ZERO

2 750 kr

PERFEKT FÖR YETI POWER STATIONS

Slut i lager

Artikelnr: nomad50 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Nomad 50 är en effektiv solpanel i ett litet format. En vikbar panel (4st sektioner) som inte bara laddar upp stora power stations utan som även har USB-utgång för dina små bärbara enheter. Detta är en av de solpaneler som vi rekommenderar för våra kunder som även funderar på att köpa Yeti 200X eller ibland även Yeti 500X. 

Vi brukar säga att Nomad 50 är mobil men inte bärbar. Så denna bjässe är lite overkill för att kånka på ryggsäcken. För lite smidigare alternativ kolla in Nomad 10 eller Nomad 20 som också kan ladda Yeti 200X tex.

Dessa nya paneler väger mindre och har en smartare design med avtagbara/inbyggda ställ på baksidan som tillåter dig att skapa bästa vinkeln och skapar skugga där du kan lägga din enhet i skydd från solen. Men den kanske allra viktigaste fördelen med nya Nomaderna är att du kan ladda dina USB-prylar direkt från panelen utan att behöva gå via ett batteri. Nomad 50 har en dynamisk funktion som känner av & optimerar din enhets krav för bästa möjliga laddning.  En funkton enklare paneler inte alltid klarar av utan att skada din elektronik.

Direktladdnnig sparar mycket tid men utan ett externt batteri förlorar du möjligheten att buffra energi. Så jag rekommenderar alltid att man använder ett polerpack eller en power station av något slag. Köp ett från Goal Zero eller välj något av våra andra tillverkare för Nomad 50 är inte låst till just Goal Zero.

En cool detalj är att panelen har inbyggda LED-indikatorer som berättar hur effetiv laddningen är för tillfället.

  • Kapacitet: 50W
  • Output: USB 5Volt, 2.4A
  • Vikt:
  • Vattentät
  • Stryktålig
  • Direktladdning