Nomad 10 – GOAL ZERO

1 250 kr

10W – MEST POPULÄR

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: nomad10 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Nomad 10 är den senaste solpanelen från Goal Zero bland de lite mindre & mest kompakta solpanelerna. Lanserades våren 2020 och erbjuder betydligt mer effekt par krona.  Den nya serien innehåller 3st kraftfulla paneler på 10, 20 & 50 watt som ersätter de simplare & klassiska Nomaderna. Nomad 7, 14 & 28 har gått i pension. Denna 10-wattversion har 2st storebröder men för de flesta av våra kunders behov duger denna alldeles utmärkt. Helt klart rätt val för dig som bara vill ladda några smartphone eller en surfplatta osv.

Dessa nya paneler väger mindre och har en smartare design med avtagbara/inbyggda ställ på baksidan som tillåter dig att skapa bästa vinkeln och skapar skugga där du kan lägga din enhet i skydd från solen. Men den kanske allra viktigaste fördelen med nya Nomaderna är att du kan ladda dina prylar direkt från panelen utan att behöva gå via ett batteri. Nomad 10 har en dynamisk funktion som känner av & optimerar din enhets krav för bästa möjliga laddning.  En funkton enklare paneler inte alltid klarar av utan att skada din elektronik.

Direktladdnnig sparar mycket tid men utan ett extertnt batteri förlorar du möjligheten att buffra energi. Så jag rekommenderar alltid att man använder ett powerpack av något slag. Köp ett från Goal Zero eller välj något av våra andra tillverkare för Nomad 10 är inte låst till just Goal Zero utan baseras på standard-USB (micro).

En cool detalj är att panelen har inbyggda LED-indikatorer som berättar hur effetiv laddningen är för tillfället.

  • Kapacitet: 10W
  • Output: USB 5Volt, 1.5A (7,5W max)
  • Vikt: 510gram
  • Vattentät
  • Stryktålig
  • Direktladdning