REA

Alpenglow 500 – BIOLITE

Det ursprungliga priset var: 950 kr.Det nuvarande priset är: 695 kr.

ALLT PÅ EN GÅNG!

Slut i lager

Artikelnr: LNB0100 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Alpenglow från Biolite är en uppladdningar LED-lykta med otroliga färger, styrka & som dessutom vikarier som en mäktig powerbank på rejäla 6500mAh kapacitet. Det stora inbyggda batteriet garanterar även måååånga timmar av ljusupplevelser eller bara livsviktigt arbetsljus om man inte nödvändigtvis är på mys eller discohumör.

Tycker du 500-versionen känns lite overkill? Kolla du in lillebrorsan Alpenglow 250!

Alpenglow är campinglyktorna som skapar en fin skymning, dagsljus eller arbetsbelysning beroende på vilket behov du har. ChromaReal LED-teknik ger ett naturligt sken. Du kan även skaka din Alpenglow och den ändrar färg.

Brinntid: 4,5hr hög / 48hr låg
Vikt: 390 gram
Höjd: 13,6 cm
Bredd: 9,7cm
Kapacitet powerbank: 6500 mAh
Ljusstyrka: 500 Lumen
Varumärke: BIOLITE
Färg: Grey

Biolite lanserades i Sverige först 2016 men för oss som hållit koll på vad som händer på andra sidan Atlanten är de knappast några nykomlingar. Biolite slog igenom stort som Kickstarter-projekt runt år 2009-2010 med sina olika Biolitestoves som visade hur man kan generera mobil energi & samtidigt få en renare miljö med färre utsläpp fast man eldar med helt vanlig ved eller kvistar. Biolites nya produkter har belönats med de allra finaste designpriserna såsom Red Dot Award.