REA

Alpenglow 250 – BIOLITE

495 kr

ALLT PÅ EN GÅNG!

Slut i lager

Artikelnr: LNA0100 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Alpenglow 250 från Biolite är en uppladdningar LED-lykta med otroliga färger, styrka & som dessutom vikarier som en mäktig powerbank på rejäla 3200mAh kapacitet. Det stora inbyggda batteriet garanterar även måååånga timmar av ljusupplevelser eller bara livsviktigt arbetsljus om man inte nödvändigtvis är på mys eller discohumör.

Tycker du 250-versionen känns lite väl mesig? Kolla du in storebrorsan Alpenglow 500 – han skämtar inte!

Alpenglow är campinglyktorna som skapar en fin skymning, dagsljus eller arbetsbelysning beroende på vilket behov du har. ChromaReal LED-teknik ger ett naturligt sken. Du kan även skaka din Alpenglow och den ändrar färg.

Brinntid: 4,5hr hög / 48hr låg
Vikt: 215 gram
Höjd: 9,5 cm
Bredd: 7,5 cm
Kapacitet powerbank: 3200 mAh
Ljusstyrka: 250 Lumen
Varumärke: BIOLITE
Färg: Teal

Biolite lanserades i Sverige först 2016 men för oss som hållit koll på vad som händer på andra sidan Atlanten är de knappast några nykomlingar. Biolite slog igenom stort som Kickstarter-projekt runt år 2009-2010 med sina olika Biolitestoves som visade hur man kan generera mobil energi & samtidigt få en renare miljö med färre utsläpp fast man eldar med helt vanlig ved eller kvistar. Biolites nya produkter har belönats med de allra finaste designpriserna såsom Red Dot Award.