Agness Organic Linen Tencel Blazer Eclipse – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISK LIN & TENCEL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j160te04-eclipse Kategorier: , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Agness är en rak & ärlig blazer i en nyutvecklad materialmix bestående av ekologisk lin & Tencel. Så otroligt snyggt material som liksom känns som en supermjuk & lyxig variant av grov kanvas. Strukturen är väl synlig men ytan har en glans som får den att sticka ut lite. Funktionsmässigt har den behållit linets naturliga förmåga att andas & hålla dig sval & fräsch.

En halvan av Langerchens grundarduo är ju textilutvecklaren Linda som som ligger bakom deras hållbara materialval som alltid ligger i framkant. Detta somriga tyg är nog det bästa de lanserat sedan den vindtäta linen. Perfekt för en väldresserad workwear-jacka som inte nödvändigtvis är till för att svetsa eller gräva gropar i.

Ytterligare en trevlig aspekt med Langerchens jackor är att de enbart producerar exakt det antal som förbeställes, i sin egna GOTS-certifierade studio dessutom, så vi butiker kan aldrig fylla på under säsong vilket minskar överproduktion & galna utförsäljningar. Langerchen utvecklar även sin egna textilier så i flera fall är färgerna vi valt unika för just vår butik. Förutom att värna miljön är Langerchens plagg rättvist producerade under sjyssta förhållanden.

Modell: Agness Blazer
Färg: Eclipse / Mörkblå
Konstruktion: Heavy Linen Tencel
Material: 47% ekologisk lin, 53% Lyocell
Knappar: Stennöt
Varumärke: LANGERCHEN
Vegan: JA