Yorkville Organic Linen Tencel Jacket Eclipse – LANGERCHEN

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j595te04-eclipse Kategorier: , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Uppskattad & tidlös modell i en nyutvecklad materialmix bestående av ekologisk lin & Tencel. Så otroligt snyggt material som liksom känns som en supermjuk & lyxig variant av grov kanvas. Strukturen är väl synlig men ytan har en glans som får den att sticka ut lite. Funktionsmässigt har den behållit linets naturliga förmåga att andas & hålla dig sval & fräsch.

En halvan av Langerchens grundarduo är ju textilutvecklaren Linda som som ligger bakom deras hållbara materialval som alltid ligger i framkant. Detta somriga tyg är nog det bästa de lanserat sedan den vindtäta linen. Perfekt för en väldresserad workwear-jacka som inte nödvändigtvis är till för att svetsa eller gräva gropar i.

Denna jacka har 1st innerficka med dragkedja samt 3st ytterfickor. Notera att knapparna är tillverkade utav stennöt.

Ytterligare en trevlig aspekt med Langerchens jackor är att de enbart producerar exakt det antal som förbeställes, i sin egna GOTS-certifierade studio dessutom, så vi butiker kan aldrig fylla på under säsong vilket minskar överproduktion & galna utförsäljningar. Langerchen utvecklar även sin egna textilier så i flera fall är färgerna vi valt unika för just vår butik. Förutom att värna miljön är Langerchens plagg rättvist producerade under sjyssta förhållanden.

Modell: Yorkville Jacket
Färg: Eclipse / Mörkblå
Konstruktion: Heavy Linen Tencel
Material: 47% ekologisk lin, 53% Lyocell
Knappar: Stennöt
Varumärke: LANGERCHEN
Vegan: JA