V-10 Vegan All Black – Unisex – VEJA

1 350 kr

1 350 kr

RÄTTVIS & VEGANSK

Nollställ

Beskrivning

V-10 CWL Vegan All Black från VEJA är den första veganska varianten av deras populära V-10:a. Den ser fortfarande ut som en skinnsneaker men istället för läder består överdelens huvudmaterial av en bomullskanvas med en beläggning av PU & majsharts. 

Resten av sneakern är rättvist producerad med fokus på hållbara material såsom vildgummi, ekologisk bomull & återvunnen polyester.

Veja V-10 påminner en aning om tidiga 80-talets klassiska basketkängor i vitt skinn. Skillnaden är bara att de är betydligt lägre, lite skönare & hur många gånger som helst sjysstare mot människor & miljö.

Detta är den modell Veja släppte för att fira 10 år som världens ledande sneakersmärke när det kommer till hållbarhet i form av ekologiska & återvunna material & en sjysst produktion. Som för övrigt sker i Brasilien. V-10:an börjar bli något av en klassiker här på A+:) och vi har som enda återförsäljare i Sverige sålt den från dag 1. Sjukt kul då vi trodde det skulle vara en limiterad grej som bara var inne för ett kort gästspel. Numera har vi 4-5st olika V-10 varje säsong.

Varumärke: VEJA
Vegan: JA
Modell: V-10
Färg: CWL All Black Vegan
Material: Majsharts, bomull, återvunnen polyester, vildgummi, polyuretan.
Tillverkningsland: Brasilien