Vega Gaskök – OPTIMUS

1 050 kr

STABILT & PÅLITLIGT

Slut i lager

Beskrivning

Vega är ett lätt spindelkök som drivs med gas. Det är enkelt att vika ihop & tar nästan ingen plats alls. Men det som vi kanske gillar allra mest är den stora ytan (Ca 17,5cm) diameter på vilken man kan placera kastruller & stekpannor utan risk att de välter. För Vega monteras inte ovanpå sin gasbehållare utan har en förstärkt slang som leder från brännaren till gastuben.

Detta är det gaskök som vi rekommenderar till dig som vill vara förberedd hemma just för det står så bra på olika golv och håller gasflaskan ovanför marken & kalla golv samt brännarens stabila stance. Du lägger allt krut på en bra brännare och sedan kan du använda den utrustning du redan har hemma i form & kastruller & stekpannor. Kan även rekommendera denna för mysig utomhusmatlagning i trädgården osv. Vega är bara 6,5 cm hög. Ett vindskydd att sätta runt brännaren medföljer.

Vega är framtaget för att laga mat när det är kallt ute  & när du behöver koka upp vatten snabbt. Det är bara att fälla ut stödbenen & vända gasbehållaren upp & ned för att laga maten i 4-säsongspositipn. Reglera lågan till sparläge så lagar du effektivt mat även när gasen börjar sina. Vega har den lägsta profilen i sin kategori, vilket betyder överlägsen stabilitet, särskilt för större kokkärl. Det medföljande vindskyddet med rundade hörn justeras enkelt till två storlekar.

+ 4-säsongsbruk
+ Stödben på ventilhuset vid drift på flytande gas.
+ Reglering av lågan för sparläge.
+ Bränsle: Gasbehållare  butan/isobutan/propan
+ Brinntid: Ca 70 min per 100 gram gas vid max effekt
+ Koktid: 5min för 1 liter vatten
+ Effekt: Ca 2.600 watt
+ Medföljer: Vindskydd samt förvaringspåse

Modell: Vega
Varumärke: OPTIMUS
Mått: 13 x 7 x ø 6.5 cm
Material: Rostfritt stål, aluminium
Vikt: 178 g