Reflect Brushed – KLEAN KANTEEN

kr

kr

18/8

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Reflect Brushed Stainless är Klean Kanteens mest exklusiva & renaste flaska. Ytan har fått en borstad finish & logotypen är graverad. På toppen kröns härligheten med en rejäl kork helt i metall förutom toppen som är gjord av bambu. Helt klart den snyggaste vattenflaskan.

Flaskans kropp är tillverkad av 100% 18/8 rostfri stål. Materialet ger inte ifrån sig någon smak. Reflect släpper inte ifrån sig några giftiga ämnen. Även korken, med sin superstarka ögla, är gjord av samma material och den pryds av en bit bambu. Däremellan håller en livsmedelsklassad silikonring tätt i alla lägen. Klean Kanteen Reflect finns i 2st olika storlekar.

Flaskan kan rengöras för hand eller i diksmaskin. Den breda öppningen gör det lätt att komma åt eventuell smuts & avlagringar. Korken bör du tvätta för hand för såvida du inte vill patinera bambun ordentligt i diskmaskin.

Måtten på Reflect-serien är exakt samma som hos Klean Kanteens andra flaskor så det går alldeles utmärkt att använda deras stora utbud av korkar även till din reflect.

Kapacitet: 532ml & 800ml.
Vikt: 145gram & 174gram.
Öppning (diameter): 44mm
Färg: Brushed Stainless – Borstad yta