REA

Dirt Desert Short Sleeve Shirt Dark Khaki Terrain – TOPO DESIGNS

1 195 kr 695 kr

1 195 kr 695 kr

98%  EKOLOGISK BOMULL

Artikelnr: topo-dirt-ss-shirt Kategorier: , , , , , , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Dirt Collection från amerikanska Topo Designs innehåller deras mest finfina ekologiska bomullstyger med långa fibrer, rena infärgningar & sjyssta printmetoder. Det lätta & tåliga bomullstyget på 155gr/m². erbjuder precis lagom med stretch & andas väl. En perfekt kortärmad skjorta för såväl vardagsutmaningar som långa hikes.

Terrain kallas det topografiska mönster som pryder denna kortärmade skjorta. Det som avbildas är konturlinjerna som finns på kartor. De krökta linjerna representerar den vertikala formen av landskapet & hjälper till att identifiera till berg, dalar & bergskammar. Ju tätare mellan linjerna desto brantare är terrängen.

Modell: Dirt Desert Short Sleeve Shirt Men’s
Färg: Dark Khaki Terrain
Detaljer: Bröstficka, broderad logotyp &
Passform: Regular Fit Straight
Material: 98% ekologisk bomull 2% spandex
Certifiering: GOTS-certifierad ekologisk bomull
Tillverkare: TOPO DESIGNS
Vegan: JA

Vilka är Topo Designs? Topo började med ett inköp av en symaskin år 2008. Målet var att skapa väskor & ryggsäckar med fokus på hållbarhet, funktion & en klassisk outdoorstil som hade rötterna i grundarnas barndomsminnen. Topo är baserade i Colorado och har alltid tillverkat kvalitetsprodukter. Å de senaste åren har de även gjort en hållbarhetsresa helt i vår butiks smak. Numera är deras utbud av ekologiska & återvunna material välfyllt och då är man värdig att säljas via A+:). Topo satsar även mycket på slowfashion då flertalet produkter finns tillgängliga säsong efter säsong.