REA

Dirt Pants Classic Black Mne’s – TOPO DESIGNS

1 495 kr 1 095 kr

1 495 kr 1 095 kr

98%  EKOLOGISK BOMULL

Artikelnr: topo-dirt-ss-shirt-1 Kategorier: , , , , , , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Dirt Collection från amerikanska Topo Designs innehåller deras mest finfina ekologiska bomullstyger med långa fibrer, rena infärgningar & sjyssta printmetoder. Det kraftiga, lätta & tåliga bomullstyget på 230gr/m². erbjuder precis lagom med stretch & andas väl. En perfekt herrbyxa för såväl vardagsutmaningar som långa hikes.

Byxorna har flera trevliga detaljer som inte syns på bilderna. Dels finns en dold bakficka med dragkedja innanför den ”vanliga” bakfickan. Topo har även utrustat byxans med dragsnören nere vid foten. Benen är sydda på ett sätt som maximerar rörelseförmågan. Modellen har dold knappgylf. Ganska inspirerade av klättringsbyxor alltså!

Modell: Dirt Pants Classic Men’s
Färg: Black
Detaljer: Snörmidja, resår & gott om fickor
Passform: Regular Fit Straight
Material: 98% ekologisk bomull 2% spandex
Certifiering: GOTS-certifierad ekologisk bomull
Tillverkare: TOPO DESIGNS
Vegan: JA

Vilka är Topo Designs? Topo började med ett inköp av en symaskin år 2008. Målet var att skapa väskor & ryggsäckar med fokus på hållbarhet, funktion & en klassisk outdoorstil som hade rötterna i grundarnas barndomsminnen. Topo är baserade i Colorado och har alltid tillverkat kvalitetsprodukter. Å de senaste åren har de även gjort en hållbarhetsresa helt i vår butiks smak. Numera är deras utbud av ekologiska & återvunna material välfyllt och då är man värdig att säljas via A+:). Topo satsar även mycket på slowfashion då flertalet produkter finns tillgängliga säsong efter säsong.