Gia Blus Hampa & Tencelmix – THINKING MU

kr

kr

HAMPA & EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Med en snövit blus tillverkad i en mix av hampa (55%) & Tencel (45%) får du det bästa från två världar. Då får du uppleva hampaeffekten utan att det går överstyr så att säga. Mer hampa krävs inte för att den magiska fiberns styrkor ska göra sig tillkänna & fullkomligt äga med sin funktionalitet.

Modellen är 170cm lång och bär en XS.

Hampa är potent, klimatsmart & tåligt. Det är ju toppen! Men framförallt är hampa ett pålitligt funktionsmaterial som absorberar fukt & lukter. Det värmes på vintern & håller dig sval på sommaren. Hampa är väldigt likt ylle på den fronten men känslan är ändå unik & för dig som föredrar material som är veganska är hampa det perfekta valet. Växtrikets ylle liksom!

Dock har hampa några små svagheter – det är där den geniala Tencelen kommer in och backar upp. Tecnel fyller ut hampatygets grovhet, gör de mindre transparenta & fylliga i färgen då hampa inte tar upp infärgningar så lätt. Tencel gör även tyget mer bekvämt & snyggare om man gillar den lite melerade effekten som uppstår när fibrerna blandas.

Varumärke: THINKING MU
Material: 55% hampa 45% Tencel
Modell: Gia Blouse
Färg: Snow White / Vit
Passform: Loose fit
Vegan: JA