The Jacket – Green – JECKYBENG

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: jeckyjackhunt Kategorier: , , , , , , , , ,

Beskrivning

The Jacket från Jeckybeng är en vindtät & regntålig fullkomligt revolutionerande allvädersjacka i 100% ekologisk bomull. The Jacket finns för dig som ser varje dag som ett äventyr och som inte tappat tron på hur funktionella naturmaterial kan funka om man hanterar de på rätt sätt.

Det som gör The Jacket så himla unik är dess plast & PVC-fria approach. Här krävs inga högteknologiska membran eller konstiga ytbehandlingar för att stå emot regn, vind & kyla. The Jacket förlitar sig istället på en supertät kanvasväv i ekologisk bomull vävd av massor tunna, långa bomullsfiber. Den tajta konstruktionen öppnar upp sig när det är torrt så att plagget kan andas. När det blir blött sväller de yttre fibrerna upp och sluter tät mot all väta. Jackan är varm när det är kallt och kyler när det är hett. Samtidigt är den lika komfortabel som en skjorta.

The Jacket har en 2-vägsdragkedja samt knappar från YKK. 2st innerfickor, 2st framfickor samt 1st ficka på vänster överarm.

Modellen är 182cm lång & bär en storlek L.

Modell: The Jacket
Tillverkare: JECKYBENG
Färg: Hunting Green
Tillverkningsland: Polen

SKÖTSELRÅD: Jeckybeng rekommenderar först & främst att man borstar jackan med en textilborste istället för att köra en klassisk runda i tvättmaskinen. Men om du vill tvätta mer ingående så tänk på att: Inte använda sköljmedel, tvätta jackan separat, stäng dragkedjan, vänd jackan ut och in samt hängtorka. 30 grader borde räcka gott å väl.

JECKYBENG är ett bavariskt företag som precis likt A+:) brinner för slow fashion, hållbara naturmaterial & hög funktion. Deras plagg funkar lika bra på stan, i skogen, längs kusten, ute i öknen & uppe i bergen. A+:) är deras första & enda återförsäljare i Skandinavien och detta är ett samarbete vi sett fram emot länge.

Istället för att byta ut sin kollektion 4 ggr per år så satsar Jeckybeng på långvariga, hållbara & tidlösa produkter. Det innebär att vi ALDRIG kommer ha REA på Jeckybeng – deras grejer förtjänar bättre!