Big Collar Organic Cotton T-shirt White – ROTHOLZ

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: S23-T-BC-WH Kategorier: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Vit t-shirt i 100% ekologisk bomullstrikå med bred & ganska tajt/hög, ribbstickad mudd kring halsringningen. Riktigt stilig t-shirt i en lite tjockare & lyxigare kvalitet. Något oversize!

Denna t-shirt är av unisex-modell och numera tillgänglig i 6st olika size. Från XS till XXL. Killen på bilden bär en M och är 185cm lång. Tjejen på bilderna är 174cm lång och bär en XS. Så ganska stor i sizer med andra ord.

Vår erfarenhet är att Rotholz drar åt det lilla hållet storleksmässigt jämfört med andra herr-storlekar. & vice versa jämfört med damstorlekar från andra märken. Tyget är pre-washed så plaggets storlek bör inte påverkas storleksmässigt efter du tvättat det.

Denna t-shirtär rättvist producerad inom EU. Precis som samtliga av Rotholz plagg är det produktion i hemmalandet Tyskland eller inom EU som gäller för hela slanten. Deras bomull är ekologiskt certifierad & i just detta fall är tyget från Portugal & råvaran från Turkiet. Vilket på det stora hela gör detta plagg mer eller mindre perfekt i när det synas med vår hållbarhetsradar.

Modell: Big Collar T-shirt
Råvara: (190 g/m²) 100% ekologisk bomull från Turkiet
Tyg & sömnad: Portugal
Detaljer: Bred mudd
Färg: Vit
Varumärke: ROTHOLZ
Tvättråd: 30 grader
VEGAN: JA