Merino Knit Black – MAKIA

kr

kr

ODÖDLIG KLASSIKER

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: m50040-999-black Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

Svart stockad tröja i 100% mjuk & komfortabel merinoull från vår grannar i öst Makia. Detta är nog den mest omsorgsfullt framtagna merionullstrojan vi någonsin stött på.

Den svarta tröjan är en klassiker man aldrig får nog av men som ofta tillverkas på ett allt annat än tillfredställande vis.  Trots det exklusiva materialvalet har Makia varken snålat med tjockleken eller sticktätheten (12-gauge) så på det hela är detta nog den mest prisvärda tävlaren i sin klass.

Valet av merinoull garanterar ett mindre kliande plagg (viktigt med så mycket kontakt otydligt halsen) samt ger plagget hög komfort, väldigt goda tempererande egenskaper samt motverkar lukt & svett utmärkt. Tips: Vädra dina ullplagg istället för att tvätta de hela tiden,

Modell: Merion Woll Round Neck Knit
Material: 100% merinoull
Färg: Svart
Varumärke: MAKIA
Tillverkad inom EU: JA
Vegan NEJ

MAKIA grundades redan 2001 i Helsingfors och har sakta men säkert utvecklats till ett av de mer hållbara varumärkena inom sin kategori med lekfulla prints som fångar tidsandan samt de klockrena samarbeten de landat genom åren med enda konstnärer & formgivare. De jobbar uteslutande med ekologiks bomull, återvunna syntetmaterial & allt mer ull (båda ekologisk & konventionell) för varje säsong som går. Ett prisvärt märke som inte tummar på kvaliteten.