Master Vacuum Bottle – 1,3L – STANLEY

900 kr

Håller värmen i 48hr.

Slut i lager

Artikelnr: 10-02659-002 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Master Vacuum Bottle från Stanley storlek större står utan tvivel som segrare när det gäller kompromisslösa termosar. Med denna gigant har Stanley inte sparat på krutet och om du gillar kombinationen hett kaffe & temperaturer långt under minusstrecket i timmar i följd så är detta termosen för dig.

De flesta bra termosar har en tjocklek på sitt gods på en sådär 0,5-0,7mm. Ett exempel på det är Stanleys moderna klassiker Adventure Series. Dessa termosar räcker gott och väl för de flesta användare men vill man gå hela vägen ut så är det 1mm som gäller. Stanleys Master Series erbjuder inte bara en kraftigare konstruktion i behållaren utan samma rejäla design har vunnit när de designat locket som också fungerar som en isolerad mugg. Muggens undersida har en gummibeläggning så att koppen står stadigt även på ojämna & lutande ytor.

Det rejäla handtaget underlättar upphällningen och även det är kraftigt gummerat och otroligt stabilt genomfört och ser ut att vara förankrat som ett berg till termosens kropp & hals.

I sin kamp att minimera plasten har skruvkorken en rostfri yta som kommer i kontakt med innehållet. Men för att bibehålla bästa isoleringen och minimera läckaget genom korken är resten tillverkad i en mycket ren plast kallad polypropen (PP5).

  • Material: 18/8 rostfritt stål & PP5.
  • Volym: 1.3L.
  • Vikt: 1300gram.
  • Modell: Master Vacuum Bottle 1.4qtz.
  • Tillverkare: Stanley