Master Vacuum Bottle – 0,75L – STANLEY

800 kr

Rostfritt stål 18/8

Slut i lager

Artikelnr: 10-02660-001 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Master Vacuum Bottle 0.75L från Stanley är min rekomendation för den som bara tänker köpa en termos resten av livet. Med denna galna konstruktion har Stanley inte sparat på krutet och om du gillar kombinationen hett kaffe & temperaturer långt under minusstrecket i timmar i följd så är detta termosen för dig.

De flesta bra termosar har en tjocklek på sitt gods på en sådär 0,5-0,7mm. Ett exempel på det är Stanleys moderna klassiker Adventure Series. Dessa termosar räcker gott och väl för de flesta användare men vill man gå hela vägen ut så är det 1mm som gäller. Stanleys Master Series erbjuder inte bara en kraftigare konstruktion i behållaren utan samma rejäla design har vunnit när de designat locket som också fungerar som en isolerad mugg. Muggens undersida har en gummibeläggning så att koppen står stadigt även på ojämna & lutande ytor.

Storleksmässigt är detta den mest användbara volymen. Är du ensam har du kaffe för en hel dag och lite till. Har du en kpmpis med dig så blir det påtår åt båda. Drar du ut med en grupp om 4 pers så får alla en riktigt generöd kopp kaffe – varm som fasen dessutom!

I sin kamp att minimera plasten har skruvkorken en rostfri yta som kommer i kontakt med innehållet. Men för att bibehålla bästa isoleringen och minimera läckaget genom korken är resten tillverkad i en mycket ren plast kallad polypropen (PP5).

  • Material: 18/8 rostfritt stål & PP5.
  • Volym: 0.75L.
  • Vikt: 900gram.
  • Modell: Master Vacuum Bottle 25oz.
  • Tillverkare: Stanley