REA

Spoo Big Dark Khaki – ECOALF 1.0

Det ursprungliga priset var: 1 800 kr.Det nuvarande priset är: 900 kr.

ÅTERVUNET & VEGAN

Slut i lager

Beskrivning

Spoo Big Shopper från Ecoalf är en riktigt genomarbetad handväska tillverkad av Ecoalf´s egna Ocean Yarn som består av PET-flaskor som fiskats upp ur havsdjupen som en del av deras Upcycling the Oceans project. Mer än hälften av allt material i Spoo kommer från havsplast. Spoo är dessutom en del av ECOALF 1.0. En liten sido-kollektion för deras bästa återförsäljare. 

Ecoalf började faktiskt som just en hållbar väsktillverkare och det var där de pionjärade användande av återvunna material & visade framtiden vad som är möjligt. När du bär runt och får känna kvaliteten på denna nya serie handväskor märker man verkligen av deras erfarenhet & framåtanda.

Spoo består av ett grovt stickat ytterskal samt en innerväska som påminner lite om en gympapåse med sin elastiska dragsko. Materialvalen tål riktigt tuffa & innerväskan skyddar dina mest värdefulla prylar från väta & fräcka tjuvar.

ECOALF 1.0 är exklusiv kollektion där alla materialval är lite extra påkostade & limiterade. Produkterna säljs endast i väl utvalda butiker – såsom A+:) här i Sverige! För oss som tog märket till Sverige för många år sedan känns Spoo väldigt bekant då den andas det DNA som fick oss att älska märket för mer än deras miljöengagemang.

Yttermaterial: 100% Återvunnen polyester
Innerväska material: 100% återvunnen polyester
Lining material: 50% återvunnen polyester
Tillverkare: ECOALF
Modell: Spoo Big Shopper
Färg: Dark Khaki / Mörkgrön
Bluesign. JA
Fria från PFC.
Vegan: JA