Heavy Polo Jersey Black – ROTHOLZ

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Från Rotholz kommer denna otroligt bekväma & rejäla polotröjan så hållbart producerad det bara går i 100% ekologisk bomull. Inspirerad av 80 & 90-talets rugbytröjor. Kvaliteten & komforten i detta material har känslan av en mjukaste å finaste fleecen men är helt fri från plast & ser bara mer lyxigt ut. En stilren & elegant version av polo som inte förstörts med en ful logga över bröstet – tack för det!

Detta plagg är unisex & finns i 6st olika storlekar. Killen på bilderna är 185cm lång och bär en L. Tjejen på bilderna är 175cm lång och bär en XS. Vår erfarenhet är att Rotholz drar åt det lilla hållet storleksmässigt jämfört med andra herr-storlekar. & vice versa jämfört med damstorlekar från andra märken. Tyget är pre-washed så plaggets storlek bör inte påverkas storleksmässigt efter du tvättat det.

Denna polotröja är rättvist producerad inom EU. Precis som samtliga av Rotholz plagg är det produktion i hemmalandet Tyskland eller inom EU som gäller för hela slanten. Deras bomull är ekologiskt certifierad & i just detta fall är tyget från Portugal. Vilket på det stora hela gör detta plagg mer eller mindre perfekt i när det synas med vår hållbarhetsradar.

Modell: Heavy Polo Jersey
Material: (280 g/m²) 100% ekologisk bomullsjersey från Portugal. Tillverkad från Turkisk ekologisk bomull.
Detaljer: Knappar
Färg: Schwarz /Black / Svart
Tillverkningsland: Portugal
Varumärke: ROTHOLZ
Tvättråd: 30 grader
VEGAN: JA