Half Zip Sweatshirt Black – ROTHOLZ

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Från Rotholz kommer denna otroligt bekväma anorak-tröja så hållbart producerad det bara går i 100% ekologisk bomull. En klassisk half-zipmodell från Rotholz som denna säsong gör årlig comeback i ett nytt tygval. Valet har fallit på en lite mer rejäl kvalitet vars släta struktur påminner om canvas – fast alltjämt mjukt & skönt! Stilen är inspirerad av dåtidens outdoorplagg fast med en modern & stilren tvist. Rakt avslut med mudd.

Rotholz Half Zip har alltid en välskräddad bröstficka, se närbild, samt kvalitetsdragkedja i metall från YKK.

Detta plagg är unisex & finns i 6st olika storlekar. Killen på bilderna är 185cm lång och bär en L. Tjejen på bilderna är 175cm lång och bär en XS. Vår erfarenhet är att Rotholz drar åt det lilla hållet storleksmässigt jämfört med andra herr-storlekar. & vice versa jämfört med damstorlekar från andra märken. Tyget är pre-washed så plaggets storlek bör inte påverkas storleksmässigt efter du tvättat det.

Denna sweatshirt är rättvist producerad inom EU. Precis som samtliga av Rotholz plagg är det produktion i hemmalandet Tyskland eller inom EU som gäller för hela slanten. Deras bomull är ekologiskcertifierad & i just detta fall är tyget från Portugal.. Vilket på det stora hela gör detta plagg mer eller mindre perfekt i när det synas med vår hållbarhetsradar.

Modell: Half Zip Sweatshirt
Material: (340 g/m²) 100% ekologisk bomull från Portugal.
Detaljer: Dragkedja från YKK
Färg: Schwarz / Black / Svart
Tillverkningsland: Portugal
Varumärke: ROTHOLZ
Tvättråd: 30 grader
VEGAN: JA