REA

Scarf Unisex Vapour Nude – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 700 kr.Det nuvarande priset är: 250 kr.

ISOLERAD MED KAPOK

Slut i lager

Beskrivning

Denna halsduk från Pinqponq är en dunfri, vintervadderad scarf för hela vinterhalvårets olika väderlekar. Tillverkad med progressiva material av bästa kvalitet såsom det relativt ovanliga naturmaterialet Kapok. Helt klart en lite speciell halsduk som tom har förvaringsfickor osv.

Pingpongs starka DNA lyser verkligen igenom i denna halsduk. Fokusen på innovation & en ren modern look med en matt yta och användandet av magneter för att bara nämna några av detaljerna som gör denna unika halsduk.

I vanlig ordning är det hållbart producerade material såsom återvunnen polyester & naturmaterial i fokus. Kapok är det som gör halsduken så varm & lätt. Det unika valet av Kapok som isoleringsmaterial är inget som man normalt stöter på.

Kapok är silkeslena fiber som skördas ur ”bomullsträdets frökapslar. Kapok är en fiber som består av många väldigt små hålrum insvept av ett tunt lager vax med mycket goda hydrofobiska egenskaper. Tack vare den naturliga förekomsten  av vax, lignin och bittra ämnen har kapokfibern en naturlig resistent mot mögel & bekämpningsmedel. Kapokens hålrum utgör 80% av fiberns uppbyggnad, vilket gör kapok till den lättaste naturliga fibern i världen. Det skyhöga innehållet av luft gör kapokfibern oroligt andningsbar & ojämförbart temperaturreglerande, vilket är precis vad man vill ha i ett dunfritt & syntetfritt fyllningsmaterial till täckjackor osv.

Modell: Scarf Unisex
Färg: Vapour Nude
Material: Kapok / Återvunnen polyester
Mått: 165 x 28 x 2 cm
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA