Kross Deep Anthra Backpack – PINQPONQ

1 795 kr

ÅTERVUNNET & VEGAN

I lager

Beskrivning

Kross från Pinqponq är en flexibel ryggsäck vars storlek går att utöka tack vare den utfällbara toppen. Anpassad för att passa lika bra till vardags som på resande fot då dess storlek är godkänd som handbagage. Axelremmarna och ryggplattan är vadderade samt erbjuder bästa komforten och andas så gott det bara går.

Ryggsäcken är fullproppad med smarta fack & nya lösningar samt har ett vadderat fack för bärbara datorer upp till 15,6-tum. Förutom att du kan lägga in din laptop från ryggsäckens huvudöppning så finns även en dragkedja på sidan som är perfekt att använda när du snabbt & enkelt vill ta ut din dator. Jäkligt praktiskt när man redan packat väskan till bristningsgränsen och säkerhetskontroller kräver att laptopsen tas ut.

Ett av de främsta skälen att vi på A+:) säljer just Pinqponqs ryggsäckar är deras ansvarstagande kring hur de producerar sina väskor & kläder. Pinqponq är mycket progressiva och använder uteslutande de finaste återvunna & ekologiska materialen som finns. All produktion är dessutom rättvis & sjysst! Givetvis beundrar vi även deras öga för design & fokus på funktion. För om en ryggsäck inte är hållbar & gör sitt jobb spelar det liksom ingen roll hur sjysst tillverkad den är.

Mått: 32 x 22 x 61cm
Volym: 20-25L
Varumärke: Pinqponq
Dragkedjor: YKK (regntäta & bästa kvalitet)
Modell: Kross
Färg: Mörkgrå / Deep Anthra
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign®
Rättvis? JA Fair-wear Leader
Övrigt: Laptopfack 15-tum, flaskhållare, små fack, pennhållare.

Ett av de främsta skälen att vi på A+:) säljer just Pinqponqs ryggsäckar är deras ansvarstagande kring hur de producerar sina väskor & kläder. Pinqponq är mycket progressiva och använder uteslutande de finaste återvunna & ekologiska materialen som finns. All produktion är dessutom rättvis & sjysst! Givetvis beundrar vi även deras öga för design & fokus på funktion. För om en ryggsäck inte är hållbar & gör sitt jobb spelar det liksom ingen roll hur sjysst tillverkad den är. Vi tog deras ryggsäckar till Sverige under 2015 och har inte ångrat en enda säsong. Numera är Pinqponq ett av de mest seglivade samt mest uppskattade varumärkena i vår butik.