Komut Large Pure Black – PINQPONQ

2 650 kr

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Komut Large är utan tvekan den ultimata ryggsäcken för dig som rör dig snabbt genom staden & över land. En ryggsäck för alla väder fullt utrustad med supporter runt midjan samt bröstspänne. Väskan är byggd kring en stålram som gör den lika bekväm som en high-tech-vandringsryggsäck. Inuti Komut L finns ytterligare en liten väska som funkar bra som necessär osv.

Vare sig du cykelpendlar förbi elskotrar eller flyger över stock & sten. Komut är tillverkad i Pinqponqs nya material som är en rip-stop återvunnen nylon vilken är både starkare, lättare & snyggare är sina föregångare & framförallt konkurrenternas.

Komut är en ryggsäck på steroider med sin reflex /varselband som du kan veckla ut & det innebyggd rese/regnskyddet som du kan fälla ut likt en badmössa. Vadderat laptopfodral, extra miniväska på axelband för mobil & plånbok osv.

Komut rymmer runt 40L  beroende på om den är fullt utvecklad i toppen. Ryggsäckens laptopfodral passar även till lite större datorer. Komut är godkänd som handbagage på flygplan om du ser till att inte ha den fullt utvecklad.

Samtliga Pinqpong-ryggsäckar & väskor är veganska rakt igenom, fria från skadliga PFC-ämnen & den PU-beläggning som gör produkterna vattentåliga är vattenbaserad. All produktion är certifierad rättvis via Fair-Wear. Fair Wear Foundation är en oberoende organisation med säte i Holland som arbetar med varumärken, arbetare & industripåverkare för att förbättra arbetsförhållandena i modefabriker.

Mått: 35 x 23 x 74 cm.
Vikt: 1560 g.
Volym: 40L
Modell: Komut L
Laptopfodral: 16-tum
Dragkedjor: Vattentäta YKK
Färg: Pure Black
Material: Återvunnen nylon
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA