Hoodie Unisex Currant Blue – PINQPONQ

1 300 kr

1 300 kr

100% EKOLOGISK BOMULL GOTS

Nollställ

Beskrivning

Huvtröja från Pinqponq i 100% ekologisk bomull av absolut högsta kvalitet & så omsorgsfullt ihopsatt det bara går. Mjukheten & känslan i den kraftiga GOTS-certifierade 360 gr/m2 bomullsjerseyn (interlocked)  är som något vi aldrig tidigare upplevt. Passformen är modern & loose med där axlarna är något droppade för en mer relaxad stil. Dragsko med stopper i såväl huvan som runt midjan. Perfekt när man vill stänga ute tråkigheter som vind & kyla.

Interlock är en stickteknik där två tyglager stickas ihop som en dubbel jersey, interlock ser lika ut på båda sidor och erbjuder en bra rörlighet & högre slitstyrka. Trots det lite högre priset får man väldigt mycket hoodie för pengarna. Kvalitet lönar sig alltid i längden.

Att Pinqponq när de nu laserar sin första klädkollektion gör det med sån finess kommer inte som någon överraskning för oss som redan är bekanta med deras ryggsäckar & väskor. Men istället för att fokusera på återvunna syntetmaterial har man istället satsat på den allra finaste ekologiska bomullen & lagt all produktion inom Europa för att uppnå bästa hantverket & sjysstaste villkoren.

Modellen är 187cm lång och bär en M.

Material: 100% ekologisk bomull
Certifiering: GOTS
Färg: Currant Blue
Modell: Hoodie Unsiex
Varumärke: PINQPONQ
Tillverkningsland: Portugal